donderdag 26 maart 2015

Tête de Veaux



Als ik bezoek ontvang in Belmont ga ik in ieder geval eenmaal met mijn bezoek, op een doordeweeks middaguur, uit eten in Cadolon. Een simpel boers dorpscafé waar je tussen de middag een Menu du jour nuttigt voor dertien euro. Met voorgerecht, hoofdgerecht, kaasplank, toetje, koffie en een kwart liter wijn per persoon. Kom daar maar eens om in Nederland! Maar het heeft ook een nadeel: het is eten wat de pot schaft. De laatste keer dat ik er met Hans was at ik daar, na een heerlijk voorgerecht, zie de eerste foto, als hoofdgerecht Tête de Veaux. Het klinkt nog best aardig en ik ben echt niet kieskeurig ofwel mijn smaakpapillen zijn wel wat gewend maar deze kalfskop was echt vreselijk. Ik heb een paar happen genomen en Hans heeft het vastgelegd.












Het toetje verdreef de vieze smaak



1 opmerking:

  1. Hahaha! Ja, niet alles valt mee. Ik hoop dat je voor de volgende keer vooraf kunt bekijken wat er op het menu staat :-), en een dag later gaat als er kalfkop op het menu staat!

    BeantwoordenVerwijderen